Kolejne warsztaty kulinarne realizowane w ramach projektu LOWE za nami

Warsztaty kulinarne to podróż przez wiele smakowitych zakątków, to powrót do tradycji, ale i poszukiwanie nowych rozwiązań. Podczas spotkania uczestnicy przygotowali tradycyjne pierogi ruskie. Na kolejne warsztaty zabrali swoje dzieci, by i one mogły przygotować coś dobrego. Poszukując zdrowych i słodkich przekąsek powstały ciastka owsiane z bakaliami oraz koktajl szpinakowo – owocowy. Podczas warsztatów poszukiwaliśmy nowych pomysłów oraz doskonaliliśmy kuchenne umiejętności. Wspólna degustacja przygotowanych potraw to duża przyjemność, zadowolenie i miło spędzony czas.

Małgorzata Zaworska

Obraz:

Obraz:

 

Baner Ministerstwa Edukacji Baner Kuratorium Oświaty Baner FB Baner FB Baner gmina Prudnik Baner galerie zdjeć

Kartka z kalendarza

Dziś: niedziela, 6 pazdziernika 2024r. r., 280 dzień roku.

Imieniny: Artura, Brunona

Wschód słońca: 05:56
Zachód słońca: 17:17

Kto ma dobrą pamięć, temu łatwiej o wielu rzeczach zapomnieć.

- Stanisław Jerzy Lec

Nowe galerie zdjęć

Miniaturka

BohaterON w naszej szkole 2022

35 zdjęć
Zobacz
Miniaturka

Światowy Dzień Pluszowego Misia w Przedszkolu „Pod Kasztanem”

24 zdjęcia
Zobacz
Miniaturka

,,NA MARCHEWKI URODZINY, WSZYSTKIE ZESZŁY SIĘ JARZYNY…”

17 zdjęć
Zobacz
Miniaturka

Hobby naszych najbliższych jako sposób na nudę

16 zdjęć
Zobacz
Miniaturka

Święto pieczonego ziemniaka

17 zdjęć
Zobacz
Miniaturka

Takie chwile, niech trwają jeszcze …

42 zdjęcia
Zobacz

Najlepsze przedszkole i najlepsza szkoła, to ta w Moszczance.

Wszelkie prawa zastrzeżone dla Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Moszczance ©. Copyright 2024

Zaprojektowane przez: Firma WebInspiracje. Najlepsze strony dla szkół i przedszkoi.

Wyskakujące okno - grafika robota ostrzegająca przed otwarciem nowego okna

Ostrzeżenie przed otwarciem nowego okna

Kliknięty element przeniesie Cię do nowej karty lub okna przeglądarki. Czy chcesz to zrobić?

https://pl.wikipedia.org/wiki/Poemat_Boga-Cz%C5%82owieka#Poemat_Boga_Cz%C5%82owieka_a_Stary_Testament